Dvije talijanske ikone potpisale su suradnju – Bialetti je uveo Dolce Gabbana dizajnere u svoj svijet kave kako bi svojim potpisom uljepšali novu liniju aparata za kavu.

Dva velika simbola stila i dizajna Made in Italy ujedinjuju se kako bi proizveli jedinstven i ekskluzivan proizvod: Moka Express Bialetti i Dolce Gabbana. Kultni Moka Express, koji je umjetnost kuhanja kave transformirao u talijansku tradiciju koja se sastoji od aroma i kongenijalnosti, pojačan je dekorativnim sjajem ove modne kuće, ikone stila. Zapravo, Sicilija je sa svojim jedinstvenim pogledom, okusima i bojama bila izvor inspiracije za Dolce Gabbana dizajn u pristupu Bialetti kreativnom rješenju od samog početka.

Folklorni elementi otoka, kao što su sicilijanska konjska kola, oduvijek su bili u središtu estetskog stila i umjetničke produkcije Dolce Gabbana modne kuće, jer su te ukrasne motive vješto prenijeli u svoju odjeću, modne dodatke i sada njihov originalni Moka Express.

I baš kao što svaka odjeća Dolce Gabbana krije tajne zanatskog zanata u kojem stručne ruke stvaraju jedinstvenost, tako i svaki Moka Express Bialetti nosi svoju priču o kvaliteti, tradiciji, inovativnosti i, iznad svega, strasti.

Dolce Gabbana i Bialetti u suradnji

Dolce Gabbana i Bialetti zajedno slave talijanski ritual kave i ovom su suradnjom pokazali da se različite industrije mogu ujediniti u zajednički projekt i pronaći dodirne točke i zajednički jezik.

Alfonso Bialetti je davne 1933. godine svoju zamisao pretočio u Moka Express koja je postala i oduvijek bila neosporna ikona talijanskog stila. Danas, u ekskluzivnom izdanju Dolce Gabbana, njihova Moka Express postaje posveta umjetničkim zanatima, krajolicima i jedinstvenim bojama Sicilije, rekreirajući ukrasne motive sicilijanskih kola: element folklora otoka koji je, sa svojom tradicijom, oduvijek bio u srcu Dolce Gabbana estetike.

Ritual kave Moka Express Bialetti pretvoren je uz pomoć Dolce Gabbana modne kuće u slavlje stila i dvostrukog talijanskog užitka. Zašto ne biste u ovoj kombinaciji uživali u okusu u kombinaciji i sa predivnim bojama vašeg aparata.