Danas je svijet postao zaluđen vanjskim izgledom i time kako što izgleda. Cure više nego ikad prije odlaze bez razmišljanja pod nož i odlučuju se za povećanje grudi, operacije nosa, korekcije stidnih usana i tko zna što još sve ne. 

Mislim, izgled je oduvijek bio važan, pogotovo kad su žene u pitanju, ali u današnje vrijeme kad sve u životu bude izloženo kao na dlanu putem društvenih mreža i on-line medija – naravno da su cure jako pod pritiskom da budu savršene ne samo na svojim profilnim slikama i Instagram fotkama, već i uživo.

Ona priča da je upoznao komada na Facebooku, ali nakon izlaska i kad je cura skinula push-up grudnjak, gaćice koje podižu guzu, ujutro otpale umjetne trepavice i šminka se otopila, a on se našao pokraj neke nepoznate ne tako savršene žene, sve više budi u curama potrebu da budu savršene i bez svih eksternih dodataka.

Više o botoxu lahko dobijete na spletni stranici klinike Zorman.

Upravo zbog toga odlaze na povećanje grudi, ubrizgavaju svašta u usta i ostale dijelove tijela koji bi trebali vidno nabubriti i postati zamamni…a ja se pitam – gdje je tome kraj?

Ja vidim samo jednu istinu, a to je da se žene nekako sve više trude – liposukcije, povećanje grudi, zatezanja, lifting tretmani i još gomila silnih bolnih postupaka…a što su napravili moderni muškarci? 

Odlučili su da je totalno popularan trend brada i duge kose! 

I tako sa jedne strane imamo žene koje teže za savršenstvom i utežu se u robu, ali sada i bez robe žele pokazati najbolju verziju sebe i odlaze na povećanje grudi da dodaju „mesa“ na jedino mjesto gdje ga očito nema viška. A s druge strane imamo muške koji se više ne trude ni obrijati i otići frizeru. Ajme meni! Nikako mi se ne sviđa ovaj moderni scenarij muško-ženskih uloga.

Mislim da povećanje grudi ili bilo koja druga isključivo estetska operacija nikako neće postati zaštitni znak niti jedne žene koja je odlučila još uvijek misliti svojom glavom!