Danas se posebno traže ideje za kuće s bazenom za poboljšanje vanjskog prostora, a Tende Istra su nam otkrile da su okućnice gdje traže rješenja za hlad oko bazena sve češći slučaj kad je uređenje eksterijera u pitanju.

Ono što nam Tende Istra svakako preporučuju jest da svatko tko ima bazen investira u atraktivan suncobran. Jednostavan vanjski suncobran može biti odlično rješenje za hlad, osobito ako imate ograničen proračun ili prostor. Pronaći ćete niz opcija u svakoj boji, stilu i veličini, zajedno s produžecima kako bi pristajali gotovo svakom krajoliku. Volimo jednostavnost jednom bijelog kišobrana u kombinaciji s lijepim žutim vrhovima. Ali Tende Istra imaju u svojoj ponudi doslovce sve veličine i sve boje, tako da možete iz njihove ponude izabrati doslovce točno ono što vam odgovara za vaš krajolik i paletu boja koja dominira u vašem eksterijeru.

Ponekad, zrake sunca osjećaju toplinu i dobrodošlicu, drugi put su uljez – šalju vas da požurite u hladovinu. Ako se vaše želje razlikuju ovisno o temperaturi, godišnjem dobu ili dobu dana, fleksibilna tkanina ili zasloni koji se mogu pospremiti mogu biti vaš najbolji izbor. Mnogi koriste jednostavan sustav povlačenja za produljenje ili udubljenje sjenila, omogućujući vam da lako promijenite osvjetljenje svog prostora. Čak i takva rješenja Tende Istra imaju u svojoj ponudi, možete pogledati njihov showroom da se uvjerite jel takvo rješenje primjereno za vaš prostor.

Dodatna rješenja koja Tende Istra nude za hlad vaše okućnice

Ako krojite novi vanjski prostor, svakako razmislite o lokaciji jedne od najboljih značajki vašeg krajolika: drveća. Ako imate puno drveća, pripremite ravna mjesta u blizini za vanjske prostore za blagovanje ili sjedenje. Ako u vašem dvorištu nema zrelih stabala, razmislite o sadnji brzorastućih sorti kako biste stvorili prirodno rješenje za hlad. Mada Tende Istra nemaju ovakva rješenja u svojoj ponudi, svakako vas mogu uputiti na provjerene partnere koji se bave hortikulturom. Iako im to nije core biznis, i oni su svjesni da je prirodan hlad ipak najbolje rješenje ako za njega postoje uvjeti.